Hür Aday Yapıcıoğlu, eski ilçe başkanın taziyesine katıldı foto

Hür Aday Yapıcıoğlu, eski ilçe başkanın taziyesine katıldı foto

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, eski HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanı Abdulhakim Demir'in vefat eden babası için taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu,  eski HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanı Abdulhakim Demir'in vefat eden babası Hacı Demir için taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyareti sırasında ‘Hür Aday’ Yapıcıoğlu'na, aralarında HÜDA PAR Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ve HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Beşir Çelik'in de bulunduğu bir heyet eşlik etti.

Yapıcıoğlu, Demir'in ailesine başsağlığı ve sabırlar dileyerek hayatını kaybeden Hacı Demir için de Allah'tan rahmet diledi.

Turgut: Kiminle haşrolunmak istiyorsanız onların yanında durunuz

Taziye yerinde ölüm ve ahiret hayatı ile ilgili bir konuşma yapan Vedat Turgut, insanların mahşer günü birlikte haşrolunmak istedikleri kişilerin yanında saf tutmaları gerektiğini söyledi.

Dünyadaki dostların mahşer günü de insanların karşısına çıkacağını söyleyen Turgut,  “Ölüm haktır, kimse bunu inkâr edemez ve herkes kabul eder. Ahiret günü de haktır. Ahirette hesaba çekileceğiz ve dünyada yaptıklarımızın semeresini alacağız. Kime ne zarar vermişsek ne iyilik yapmışsak en ufağından en büyüğüne kadar bunun karşılığını göreceğiz.” dedi.

"Dünyada kiminle birlikte olmuşsak, kimin yanında saf tutmuşsak, kime destek vermişsek, kimi dost edinmişsek mahşer günü yine onlarla birlikte olacak, onlarla birlikte hesaba çekileceğiz."  diyen Turgut , "Allah’ın yolunda gidenlerle, salih kişilerle birlikte hesaba çekilmek istiyorsak dünyada da salih insanlarla, Allah’ın yolunda yürüyen insanlarla birlikte olmalı, onlara destek vermeliyiz ve onları dost edinmeliyiz ki mahşer günü onlarla birlikte hesaba çekilelim. Allah bizleri hak yoldan ayırmasın ve bizleri hak yolda yürüyen insanlarla dost etsin.” ifadelerini kullandı.

Bir süredir yüksek tansiyondan dolayı özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Hacı Demir, hafta sonu vefat etmişti.

Okunan dualardan sonra ‘Hür Aday’ Zekeriya Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyeti taziye yerinden ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler