HÜR GENÇLİK ‘Kardeşlik Turnuvası’ sona erdi

HÜR GENÇLİK ‘Kardeşlik Turnuvası’ sona erdi

HÜDA PAR Çınar ilçe gençlik kolları tarafından ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerden de futbol takımlarının katılımı ile gerçekleşen ‘Kardeşlik Turnuvası’ sona erdi.

HÜDA PAR Hür Gençlik Çınar tarafından ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerden 26 takımın katılımı ile gerçekleşen ‘Kardeşlik Turnuvası’ şampiyonun belli olması ile sona erdi.

İlçe stadında gerçekleşen final maçına HÜDA PAR Diyarbakır il başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, il başkan yardımcıları Ali Doğan ve Metin Turan, Çınar ilçe başkanı Abdurrahman Tekdal, Diyarbakır Gençlik kolları başkanı Yasin Dursun, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Yaşar Spor ile Karababa (Gelî) Spor arasında gerçekleşen final maçı 1-1 beraberlik ile bitmesi sonucu, penaltılara gitti. Kullanılan penaltılar sonucu Karababa (Gelî) Spor 2-0 bitmesi ile şampiyon olarak, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlardan birinci olan Karababa (Gelî) Spor’a kupası HÜDA PAR Diyarbakır il başkanı Şeyhmus Tanrıkulu tarafından, ikinci olan Yaşar Spor’a Çınar ilçe başkanı Abdurrahman Tekdal tarafından, üçüncü olan Karacadağ Spor’a da Diyarbakır Gençlik kolları başkanı Yasin Dursun tarafından verildi.

Turnuvada birinci olan Karababa (Gelî) Spor’a çeşitli hediyeler verilirken, turnuva sonrası bir açıklama yapan Diyarbakır il başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, “HÜDA PAR Hür Gençlik teşkilatına böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda HÜDA PAR Hür Gençliğin yapmış olduğu u etkinliğe katılan diğer takımlara, diğer katılımcılara ve birinci, ikinci, üçüncü olup da dereceye girenlere de, herkese çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten böyle organizasyonlar ile farklı mahallelerde oturan kardeşlerimizin, gençlerimizin bir araya gelmesi dostluk içerisinde, kardeşlik içerisinde, arkadaşlık duyguları içerisinde bir araya gelip güzel bir şekilde müsabaka yapmaları ve bunun neticesinde de birinci veya ikinci olmak için yarışan bu kardeşlerimiz sonuç itibari ile bir çaba ve gayret gösterdiler. Bizim temennimiz şudur bu tür etkinliklerin artması, en azından kardeşlerimiz arasında, gençlerimiz arasında birlik ve beraberliğin ve kardeşlik duygularının artmasına neden olacaktır. Sonuç itibari ile asıl hedefimiz kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesidir, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesidir. Bu tür müsabakalarda bu tür etkinliklerde buna hizmet ettiği müddetçe yapılmalıdır. Temennimiz bundan sonraki süreçte de bu tür etkinliklerin, müsabakaların artarak devam etmesidir.“ ifadelerini kullandı.

ÇINARINSESİ

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum