Hür Gençlik Silvan’dan lösemili çocuğa moral ziyareti

Hür Gençlik Silvan’dan lösemili çocuğa moral ziyareti

HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kollarından bir heyet, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle 3 yıldır tedavi gören Bünyamin Toraman’a moral ziyaretinde bulundu.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle 3 yıldır tedavi gören Bünyamin Toraman’ı ziyaret eden HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Biçen, vatandaşları lösemili çocuklar konusunda daha hassas olmaya davet ettiklerini söyledi.

Evde tedavi gören lösemili Bünyamin Toraman’la yakından ilgilenen Biçen, okul eğitimini evde gören Toraman’a oyuncak hediye edip, onunla birlikte oyun hamuruyla şekiller yaptı.

“Duyarlı insanların lösemili çocukları ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz”

Yapılan ziyaretin Toraman’ı çok memnun ettiğini ve büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Biçen, duyarlı insanlara lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulundu.

Yaptığı ziyaret esnasında çocuğun yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını ifade eden Biçen, "Her yıl kutlanan 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle evde yatan Bünyamin Toraman’ı ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz kendisine büyük bir moral oldu. Yüzündeki tebessümden anlaşılıyor. Onunla yakından ilgilenerek beraber oyun hamuru oynadık. Duyarlı insanların da lösemili çocukları ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü toplumumuzda yaygın olarak görülen kanser hastaları içerisinde özellikle lösemi hastalarının sayısı oldukça fazla. Vatandaşlarımızı lösemili çocuklar konusunda daha hassas olmaya davet ediyoruz. Burada annesi ve babasının Toraman’la çok yakından ilgilendiğini gördük. Bu bizi daha da sevindirdi. Rabim hastalarımıza acil şifalar versin." dedi.Ziyaret sonrası Biçen, Bünyamin Toraman’ın anne ve babasına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler