Hür Gençlikten, Amed Mevlit etkinliğine destek

Hür Gençlikten, Amed Mevlit etkinliğine destek

Hür Dava Partisi Sur Gençlik Kolları, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkiliğine destek vererek tüm Diyarbakırlıları Muhammedi sevda da buluşmaya davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkiliğine bir destek de Hür Dava Partisi Sur Gençlik Kolları’ndan geldi.

Hür Dava Partisi Sur Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, Hz Muhammed’in (s.a.v) kutlu teşriflerinin sevinciyle bir kez daha Muhammedî iklime girildiği dile getirilerek “Diyarbakır halkı olarak bizler kurtuluşu Hz Muhammed’de bulduk. Şeref ve izzeti ancak onunla yakaladık.” denildi.

“Amed halkı Hz Peygambere her zaman bağlılığını göstermiştir”

Peygamber aşığı Amed halkının Hz Peygambere olan sevdasının gün be gün arttığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “En son Charlie Hebdo dergisinin Peygambere hakaretinden sonra Peygamber Sevdalıları Platformu’nun düzenlediği “Peygambere Saygı Mitingi”nde Hz Muhammmed aşığı Diyarbekir halkı Peygamberine bir kez daha sahip çıkarak yüz binlerle meydanları doldurdu. Amed’in bu Peygamber sevgisi, Charlie Hebdo zihniyetine en güzel cevap oldu.”

“Salâvatlarla Kutlu Doğum alanına bekliyoruz”

Kutlu Doğum günü olarak adlandırılan mevlidin artık haftalara ve aylara sığmadığı belirtilen açıklamada, “Bu münasebetle Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Diyarbakır’da 19 Nisan Pazar günü Nevruz Alanında düzenleyeceği dev Kutlu Doğum etkinliğinde buluşmak için Medineli Ensar misali Peygambere sevgimizi haykırmak  ve Peygamber sevgisinde buluşmak için genç -yaşlı, çoluk çocuk, kadın- erkek demeden yediden yetmişe Peygamber Sevdalısı tüm halkımızı davet ediyor, tekbir ve salâvatlarla Kutlu Doğum alanına teşriflerini bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Amed halkına seslenilen açıklamanın sonunda, “Bir kez daha hep beraber Peygamberimize sahip çıkıp, Amed’i Amed’a Muhammed yapalım. Bizler HÜDA PAR Sur İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı ve Muhammedi gençler olarak 19 Nisan’daki Kutlu Doğum Mitingi’ne olan desteğimizi sunacağımızı bildirmek isteriz.” denildi.İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler