Husumetli aileler arasında kavga: 5 yaralı

Husumetli aileler arasında kavga: 5 yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde düzenlenen bir iftar programında husumetli iki aile arasında kavga çıktı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ın da katıldığı programda çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği(GADER) tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında husumetli iki aile arasında çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavgada 5 kişi yaralandı.

Programda TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ın konuşması esnasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar birbirine sandalye ve yumruklarla saldırırken programa ara verildi. Kavgada Mehmet Emin Toprak(27), Enver Eken(47), Abdulhekim Yıldırım(48) ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı.

Kısa sürede büyüyen kavgada polisler önlem almakta zorlanırken vatandaşların araya girmesiyle kavga sona erdi.

Olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olaydan sonra açıklama yapan GADER Başkanı Ramazan Okay, çıkan kavgayla ilgililerinin olmadığını 2 husumetli aileler arasında çıktığını söyledi.

İftar programına; TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ın yanı sıra Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak katıldı. (Aydın Evren - İLKHA) 


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.