Huzur olunca her şey çok daha güzel ve anlamlı oluyor

Huzur olunca her şey çok daha güzel ve anlamlı oluyor

TÜMSİAD Batman Şubesi tarafından organize edilen iftar programında konuşan Vali Deniz "Huzur olunca her şey çok daha güzel ve anlamlı oluyor." dedi.

TÜMSİAD Batman Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği iftar programında kentteki iş adamlarını bir araya getirdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programına, Batman Valisi Ahmet Deniz, İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kâmil Biçici, eski Başkan Nezir Yeşilyurt, MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, bazı kamu kurum müdürleri, TÜMSİAD Batman üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

İftardan sonra bir konuşma yapan Vali Deniz, “Huzur olunca her şey çok daha güzel ve anlamlı oluyor. Eğer huzur olmamış olsa birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz olmazsa birçok şeyin tadını almak mümkün değildir. Hep beraber birlik, beraberlik ve kardeşliğimize sahip çıkacağız. Artık bu coğrafyadan o nifak tohumlarını hep beraber atacağız. Tamamen bu coğrafyadan bu virüsün temizlenmesinin tam zamanıdır. Yazık 25-30 yıldır memlekete –özellikle güneydoğu bölgesinde- terörle mücadelede harcadığımız paranın Türkiye’ye maliyeti 600 milyar dolardır. Birileri bunları piyon olarak kullandılar. Piyon olarak FETÖ, DEAŞ ve PKK’yi kullandılar. Şimdi bunlar bitince şimdi ekonomimize saldırıyorlar. Bu asil millet duruşuyla onları bertaraf edecek ki edecek.” dedi.

TÜMSİAD’ın birlik ve beraberliği tesis edecek mübarek ayda iftar programları düzenlediğini belirten TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, “Önümüzde ciddi bir seçim süreci var. Biz TÜMSİAD olarak da açıklamamızı yapmıştık. Artık seçilmişler halkın gerçek teveccühüyle beraber yeni bir sistem başlıyor. Dolayısıyla yeni başlayacak bu sistem inşallah hayırlara vesile olur.” ifadelerini kullandı.    

TÜMSİAD Batman Şubesi Başkanı Kâmil Biçici, iftardan sonra yaptığı konuşmada, “Rahmet ve mağfiret dolu bir Ramazan ayında TÜMSİAD olarak yönetici ve idarecilerimizi işadamlarıyla buluşturmak istedik. Allah-u Teâlâ, bu mübarek Ramazan ayı hatırına bölgemizdeki, ülkemizdeki kardeşliği pekiştirsin, önümüzdeki 24 Haziran genel seçimleri hayırlara vesile olsun.” şeklinde konuştu.

Ardından TÜMSİAD Batman Şubesi eski Başkanı Nezir Yeşilyurt, bir konuşma yaptı. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA) 
















 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.