İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Jandarma Asayiş Daire Başkanı Yusuf Kenan Topçu ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz birlikte Diyarbakır’ Valiliğini ziyaret etti.

Ziyarette, Halk Oylamasında alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu bir toplantı yapıldı.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Öztürk ve beraberindekiler daha sonra Valilik makamına geçti.

Öztürk burada Vali Hüseyin Aksoy ile Diyarbakır’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Daha sonra Valilik toplantı salonuna geçen Bakan Yardımcısı Öztürk ve Vali Aksoy, burada Vali Yardımcıları ve Kaymakamalar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Bakan Yardımcısı Öztürk ve Vali Aksoy’un yanı sıra Jandarma Asayiş Daire Başkanı Yusuf Kenan Topçu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, vali yardımcıları ve kaymaklamalar katıldı.

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Halk Oylamasında alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda halkın huzur ve güvenli bir şekilde sandığa gitmesi konusunda yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.