İçişleri Bakanı Müsteşarı Selami Altınok Silopi’de foto

İçişleri Bakanı Müsteşarı Selami Altınok Silopi’de foto

İçişleri Bakanı Müsteşarı Selami Altınok ile Emniyet Genel Müdürü Lekesiz Silopi’de ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Müsteşarı Selami Altınok, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Jandarma Genel Komutanı Dairesi Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Polis Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, Şırnak Valisi Ali İhsan Su Silopi ilçesine ziyarette bulundu.

İçişleri Bakanı Müsteşarı Selami Altınok’u Silopi kaymakamlık Binası önünde Silopi Kaymakamı Savaş Konak, İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu, İlçe Jandarma komutanı Arkın Eken tarafından karşılandı.

İçişleri Bakanı Müsteşarı Altınok burada yaptığı kısa konuşmada, "Vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ardından Kaymakamlık toplantı salonunda basına kapalı olarak bir toplantı yapıldı.

Toplantıdan sonra Kaymakamlık binası önünde gazetecilere açıklamada bulunan Müsteşar Altınok, yapılması gereken işler konusunda durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Müsteşarı Altınok şöyle konuştu:

“Özellikle Şırnak ilimizi Emniyet Genel Müdürümüz ve Jandarma genel Komutanımızın değerli mensuplarıyla beraber sayın valimiz ve kaymakamlarımızı ziyaret ettik. Yapılması gereken işler noktasında durum değerlendirmesinde bulunduk. Valimiz de başta olma üzere bu mücadele de görev alan güvenlik kuvvetlerimize, diğer kamu görevlilerimize bu alan da vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasın da gayret eden herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmaları olmuş, bundan sonra devam eden çalışmalar noktasında da yine iş birliğimizi hep beraber milletin bekası adına devam ettireceğiz.”

İç İşleri Bakanı Müsteşarı Selami Altınok ve beraberindekiler bazı güvenlik noktalarında yaptıkları incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.