İçişlerinden Zaman ve Bugün'e tekzip

İçişlerinden Zaman ve Bugün'e tekzip

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ulusal basında yer alan 'Arkadaşını fişle, koltuğu kap' şeklindeki haberler yalanlandı.

HABER MRK - İçişleri Bakanlığı, Zaman gazetesinde çıkan ‘Arkadaşını fişle, koltuğu kap’ ile Bugün gazetesinde yer alan ‘KOSGEB’deki bürokrat fişlemelerine tepki yağdı’ başlıklarıyla verilen haberleri yalanladı.


Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Zaman’da çıkan haberlerle ilgili şu ifadelere yer verildi: “Daha önce tekzip edilmiş olan ve gazetenizin 26.08.2014 tarihli nüshasında haberleştirilen, 1. sayfada ‘MHP ve CHP’ye de fişleme’, 8. sayfasındaki devamında ‘Arkadaşını fişle, koltuğu kap’ başlıklarıyla verilen ve içeriğinde ‘İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın koordinatörlüğünde çalışan Kozmik Çalışma Grubu muhalif bürokratları da fişledi’ haberi, tamamen gerçek dışı, asılsız itham ve iftiradan ibarettir.”

 

Bakanlığın Bugün gazetesi ile ilgili tekzip yazısında ise, “Daha önce tekzip edilmiş olan ve gazetenizin 26.08.2014 tarihli nüshasında haberleştirilen, 1. sayfada ‘CHP ve MHP’li sürün, talimatına tepki yağdı’, 11. sayfasındaki devamında ‘KOSGEB’deki bürokrat fişlemelerine tepki yağdı’ başlıklarıyla verilen ve içeriğinde ‘İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın talimatıyla kurulan Kozmik Çalışma Grubu’nun KOSGEB’deki memurları da fişlediği’ haberi, tamamen gerçek dışı, asılsız itham ve iftiradan ibarettir.”denildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler