İHH Bitlis Şubesi Tatvan’da iftar yemeği verdi

İHH Bitlis Şubesi Tatvan’da iftar yemeği verdi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bitlis Şubesi, Bitlis ve ilçelerinde bulunan yetim ve yardıma muhtaç çocuklar için Tatvan’da iftar programı düzenledi.

Ramazan 2015 çalışmalarına 'Kardeşçe Paylaşalım Vakit Ramazan' sloganıyla start veren İHH Bitlis Şubesi, Bitlis ve ilçelerinde bulunan yetim ve yardıma muhtaç çocuklar için Tatvan’da  iftar programı düzenledi.  

İftar yemeğine Bitlis valisi Veysel Yurdakal, Tatvan Belediye başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra İHH Bitlis Şubesi Başkanı Muzaffer Taşcan’ın  selamlama konuşması ile devam etti.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakal ise yaptığı konuşmada,‘’Bu güzel Ramazan ayında bizi bir iftar vesilesi ile buluşturanlara bizi bir araya getirenlere, bu organizasyona destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.

Ezanın okunmasına az bir süre kala yemekler dağıtıldı. Vatandaşlar ezanın okumasıyla beraber oruçlarını açarken, çocukların ise duydukları memnuniyet, yüz ifadelerinden okunuyordu.

İftar yemeği yapılan dua ile son buldu. (Menderes Beysülen-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.