IHO-EBRAR Bingöl’de fakir ailelere yardımda bulundu

IHO-EBRAR Bingöl’de fakir ailelere yardımda bulundu

Avrupa'daki hayırseverlerin katkılarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki fakirlere yardım ulaştıran İHO-EBRAR, Ramazan ayı nedeniyle Bingöl’de fakir ve muhtaçlara yardımda bulundu.

Merkezi Hollanda'da bulunan ve Avrupa’daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç yetim, öksüz, kimsesiz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran İHO-EBRAR, her sene olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin birçok yerinde fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda IHO-EBRAR Bingöl’de onlarca muhtaç aileye yardım yaparak yüzlerini güldürdü.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR’ın yetkilileri, Ramazan ayı nedeniyle dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Bingöl’de de tespit edilen onlarca fakir ve muhtaç aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını belirtiler.

Bu tür yardımların Ramazan ayı ile sınırlı olmadığını ifade eden dernek yetkilileri, “Merkezi Hollanda’da bulunan IHO-EBRAR Uluslararası Yardım Kuruluşu vasıtasıyla yardımda bulunan hayırsever gurbetçilerden ve bu tür hayırlara vesile olan herkesten Allah razı olsun.” ifadelerine yer verildi.   (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.