IHO-EBRAR Diyarbakır'da yüzlerce aileye alışveriş kartı dağıttı

Uluslararası yardım organizasyonu İHO-EBRAR, Ramazan ayı dolayısıyla Diyarbakır'da yüzlerce aileye 3 bin TL'lik alışveriş kartı yardımında bulundu.

Her dönemde olduğu gibi Ramazan ayında da mazlumların umudu olan Uluslararası yardım organizasyonu İHO-EBRAR, başta gıda olmak üzere ayni ve nakdi yardım çalışmalarını sürdürüyor.


Dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarında bulunan İHO-EBRAR, Ramazan ayında ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yüzlerce alışveriş kartını Diyarbakırlı ailelere ulaştırdı.

Yürütülene yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan IHO-EBRAR Diyarbakır Temsilci Mehmet Ekin, Diyarbakırlı aileler adına İHO-EBRAR'a teşekkürlerini iletti.

Ekin, "Uluslararası yardım organizasyonu İHO-EBRAR'ın bizlere göndermiş olduğu alışveriş kartlarını Diyarbakır'da yetim ve mağdur ailelerimize dağıtacağız inşallah. Kartlarımız 3 bin TL'liktir. Yetim ve mağdur ailelerimiz adına İHO-EBRAR'a teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Mallarına bereket katsın; sağlık, sıhhat, afiyet versin inşallah." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.