IHO-EBRAR’dan Bingöl’de öğrencilere kitap yardımı

IHO-EBRAR’dan Bingöl’de öğrencilere kitap yardımı

Merkezi Hollanda’da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Bingöl’de okullara kitap bağışında bulundu.

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Bingöl’ün Genç ilçesinde Genç Der aracılığıyla 3 okula toplamda 700 adet kitap bağışında bulundu.

IHO-EBRAR, Bingöl’ün Genç ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Genç Der aracılığıyla, Genç Şehit Recep Tümen İmam Hatip Ortaokulu, Genç Mevlana Ortaokulu ve Genç İnönü Ortaokulunda öğrencilerin okumaları için toplamda 700 adet kitap bağışında bulundu.

Genç Der Başkanı Cihan Üzer, uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR’ın katkısıyla Bingöl’ün Genç ilçesinde 3 okula 700 adet kitap bağışında bulunduklarını söyledi.

“İHO EBRAR’ın katkılarıyla 700 adet kitap yardımında bulunduk”

Üzer, “İHO EBRAR’ın katkılarıyla, Genç Der olarak okullarımızdaki kitap eksikliği talebi doğrultusunda kitap dağıtımında bulunduk. Özellikle okullarımızda okuma saatleri var, bu okuma saatlerinin iyi değerlendirilmesi için bazı okullarımızdan kitap talebi geldi. Bu kitap eksikliğini İHO EBRAR yardım kuruluşuna illettik. Gönderilen kitapları dernek olarak okullarımıza dağıttık. Maddi ve manevi değerleri, ahlaki değerleri yükselten, değerler eğitimi çerçevesinde kitap talebinde bulunan okullarımızın ihtiyacını gidermeye çalıştık. İnşallah dağıttığımız kitaplardan öğrencilerimiz faydalanır ve gereği gibi istifade eder.” diye konuştu.

“İHO EBRAR yardım derneği, okulumuz kütüphanesine 233 adet kitap bağışında bulundu”

İHO EBRAR tarafından kendi okullarına kitap bağışında bulunulduğunu ifade den Genç Şehit Recep Tümen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ercan Demir, “Ben İHO EBRAR yardım kuruluşuna okul kütüphanemize yaptıkları kitap bağışından dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuz kütüphanesi hem nitelik ve hem de nicelik anlamında yetersizdi. Böyle bir talebimiz oldu, İHO EBRAR yardım derneği, okulumuz kütüphanesine 233 adet kitap bağışında bulundular. Bu katkılarından dolayı okulumuz adına teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. ” ifadelerini kullandı.

“Bilinçli bir neslin yetişmesine vesile oldukları için teşekkür ediyoruz”

İHO EBRAR’ın kitap desteğini değerlendiren Genç Mevlana Ortaokulu Müdürü Zülküf Zengin de İHO EBRAR tarafından kendi okullarına kitap bağışında bulunulduğunu belirterek, “Okul kütüphanemizde kitap eksikliğimiz vardı, onlar da yaptıkları kitap yardımıyla bunu giderdiler, bilinçli bir neslin yetişmesine vesile oldukları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Okulumuzdaki kitap eksikliği İHO EBRAR tarafından karşılandı”

Genç İnönü Ortaokulu Müdürü Sinan Kılıç da şunları söyledi: “Okulumuzdaki kitap eksikliği İHO EBRAR yardım derneği tarafından karşılandı, okulum adına teşekkür ediyorum. Ülkemizin en büyük eksikliklerinden biri de kitap okumak değil, doğru kitabı okuyabilmektir. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler