IHO-EBRAR’dan Bingöl’e Ramazan yardımı

IHO-EBRAR’dan Bingöl’e Ramazan yardımı

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Ramazan ayı nedeniyle Bingöl’de muhtaç ailelere gıda paketi dağıttı.

Merkezi Hollanda'da bulunan ve Avrupa'daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç, yetim, öksüz, kimsesiz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran IHO-EBRAR, Ramazan ayı nedeniyle Bingöl’de dul, yetim ve muhtaç ailelere Ramazan kolisi gönderdi.

Bingöl Umut Kervanı Derneği aracılığıyla yardımlarını ulaştıran IHO-EBRAR, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da yardım faaliyetlerine ara vermeden sürdürüyor. Gönderilen yardımlar Bingöl’ün çeşitli mahallerinde ikamet eden yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırıldı.

"Muhtaçlık bir eksiklik değil bir imtihandır"

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Mehmet Tamaç, IHO-EBRAR'ın daha önceki yıllarda da muhtaçlara ulaştırmak için yardım gönderdiğini hatırlatarak teşekkürlerini iletti.

Tamaç, "Bizler aracıyız, gelen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyoruz. Derneğimize de 2 bin civarında bir müracaat yapıldı. Biz de en acil olanından başlayarak, Ramazan ayı süresince bu ailelerin tamamna ulaşmayı hedefledik. İnşallah bu Ramazan ayında da muhtaç ailelere ulaşıp, onlara destek oluruz. Bize başvuran tüm mağdurları sevindirmek için yoğun bir çaba ve çalışma içerisindeyiz. Bu konuda herkesten dua ve destek talebinde bulunuyoruz. Biz bütün hayırseverlerden şunu istiyoruz, gelip mağdur ailelerin mağduriyetlerine yerinde görüp şahit olsunlar. Bu hem verilen nimetlere şükretmek için hem de kalplerin yumuşamasına büyük fayda sağlayacaktır." diye konuştu.

"Bu Ramazan sen de bir mağdura umut ol"

Muhtaçlığın da zenginliğinde birer imtihan olduğunu dile getiren Tamaç, "Bu mübarek Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımıza, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının mağdurlara, mazlumlara umut olması temennisi ile tüm varlıklı insanlara çağrımız: Bu mübarek zaman diliminde bir mağdura da siz umut olun. Unutmamak lazım ki her insan bir mağdur adayıdır, muhtaçlık bir eksiklik değil bir imtihandır. 'Bu Ramazan sen de bir mağdura umut ol’ sloganlarıyla destek çağrılarında bulunuyoruz." şeklinde konuştu.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler