IHO-EBRAR'dan Bismil'deki yetimlere giyim yardımı

IHO-EBRAR'dan Bismil'deki yetimlere giyim yardımı

Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde muhtaç yetim ailelere elbise ve ayakkabı yardımında bulundu.

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, ihtiyaç sahibi yetim ailelere elbise ve ayakkabı yardımında bulundu. Vefa-Der tarafından daha önce de kendilerine gıda yardımında bulunulan aileler, çocuklarıyla beraber ihtiyaç duydukları giyecekleri mağazaya bizzat giderek seçip aldılar.

Bayram öncesi yetim ailelerin giyecek ihtiyaçlarının giderilmesinden dolayı IHO-EBRAR yetkililerine teşekkür eden Vefa-Der yöneticilerinden Fuat Ayaş, Bismil'de onlarca fakir, muhtaç aileye elbise ve ayakkabı yardımında bulunduğunu söyledi.

Ayaş, "İyilik ve hasenatlarına karşılığının kat kat verildiği Ramazan ayında yetim ailelere derneğimiz aracılığıyla giyecek yardımında bulunduk. Bayram öncesi bu yetim ailelerinin giyecek ihtiyacının giderilmesi, onları ziyadesiyle sevindirmiştir. Vefa-Der olarak bizler her ay olduğu gibi özelikle Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuyoruz. Bu ailelerin Ramazan bayramına giyecek ihtiyaçlarının giderilmiş olarak girmesi bizleri de sevindirmiştir. Allah'u Teâlâ vesile olanlardan razı olsun.” dedi.

Yardımlarını alan muhtaç aileler, kendilerine yardımda bulunanlara dua edip, teşekkür ettiler. (İLKHA) 




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.