IHO Ebrar'ın Ramazan yardımları Gazze'ye ulaştı

IHO Ebrar'ın Ramazan yardımları Gazze'ye ulaştı

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar, Ramazan programı çerçevesinde Filistinli mağdurları yalnız bırakmadı. Dernek, Gazze'li fakir, yetim ve muhtaçlara Ramazan kumanyası dağıtıp, toplu iftar yemeği verdi.

KUDÜS - Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar, Ramazan ayında Gazze’deki Filistinli mağdurları yalnız bırakmadı.

 

IHO Ebrar, Ramazan programı çerçevesinde yardımlarını Filistin Wefaq Yardım Kuruluşu aracılığıyla fakir, yetim ve muhtaçlara ulaştırdı. Dernek tarafından Ramazan kumanyaları dağıtılıp, toplu iftar yemeği verildi.

 

Ramazan Bayramı öncesi fakir çocuklara bayram harçlığı dağıtılacağını bildiren IHO Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Bu konuda daha fazla yardımda bulunmak istiyoruz, ancak imkânlarımız dahilinde bu kadarını yapabiliyoruz. Bu konuda özellikle Avrupalı hayırseverleri daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Fitre ve yardımlarınızı  ambargo altında inleyen ve her gün dünyanın en gelişmiş bombalarıyla katledilen Filistin halkına gönderin. " diye seslenerek fitre ve yardımların gerektiği yere aktarılması konusunda hayırseverlere çağrıda bulundu.

 

Zor günler geçiren Gazze halkına Allah'tan yardım ve sabır dileyen Alpsoy, Filistin’in  kurtuluşu için dua edilmesi gerektiğini dile getirdi. (Ali Aslan Işık – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.