İhvan'dan Filistin direnişine tebrik

İhvan'dan Filistin direnişine tebrik

Mısır Müslüman Kardeşler Cemaati, Filistin direnişini tebrik etti.

KAHİRE -  Müslüman Kardeşler Cemaati (İhvan-ı Müslimin), Filistin direnişini kutlayan bir mesaj yayımladı. Filistin direnişinin Siyonistlere galip geldiği ifade edilen mesajda, sabır ve sebat ile zaferin muhakkak olacağı vurgulandı.

 

İsrail’in Gazze’deki direniş karşısında geri adım attığı kaydedilen mesajda şu ifadelere yer verildi. “51 gün süren Siyonist İsrail'in Gazze'ye vahşice saldırıları Filistin direnişinin şartlarını kabul etmekle sonuçlanması Filistin direnişi için büyük bir başarıdır.

 

Batı müstekbirlerinin ve bazı Arap ülkelerinin desteğini alarak başta Hamas olmak üzere Filistin direnişinin yok edilmesi çabaları elhamdülillah neticesiz kalmıştır. Filistin direnişinin pes etmesi için vahşice saldıran siyonist İsrail, direnişin önde gelenlerine de suikast düzenledi. Ve yine önde gelen birçok kişiye suikast emelleri vardı ancak direniş pes etmeden sabırla devam etti. Siyonistlerin hiçbir hedefi gerçekleşmemiştir." ifadeleri yer aldı.

 

“Bu zaferden bazı dersler çıkarmamız gerekiyor.” denilen mesajda, “Bize düşenin sadece mücadele olduğu yardımın da ancak ve ancak Allah'tan geldiğini bir kez daha gördük. Sebeplere sarılmamız gerekiyor. Silah üretme ve her türlü cihat yoluna başvurmamız gerekiyor. Nitekim Allah azze ve celle ‘Onlara karşı kuvvetiniz (gücünüz) ne kadar yeterse ve bağlanan (savaş için beslenen) atlardan (hazırlayın)! Onunla Allah'ın düşmanlarını ve sizin düşmanlarınızı ve onlardan başka diğerlerini korkutun. Siz onları bilmezsiniz, Allah onları bilir. Allah'ın yolunda her ne infâk ederseniz, size vefa edilir (ödenir) ve siz zulmedilmezsiniz (haksızlığa uğratılmazsınız).’ Buyurmakta." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.