IKBY Seyahat Acenteleri Diyarbakır’da

IKBY Seyahat Acenteleri Diyarbakır’da

​Diyarbakır turizminin dünyaya tanıtılması amacıyla Diyarbakır’a gelen IKBY Seyahat Acenteleri DTSO’nı ziyaret ederek ortak iş birliğin geliştirilmesi için toplantı düzenledi.

Diyarbakır turizminin dünyaya tanıtılması amacıyla Diyarbakır’a gelen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Seyahat Acenteleri Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret ederek ortak iş birliğin geliştirilmesi için toplantı düzenledi.

Turizm Komisyonun Diyarbakır Turizm Tanıtım programı kapsamında kentimize gelen IKBY Seyahat Acenteleri DTSO’nı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, DTSO olarak yönetime geldikleri günden itibaren turizmin geliştirilmesini önemsediklerini belirtti.

Avşar, “Bize en yakın bölge olan IKBY ile karşılıklı turizmin gelişmesi için çaba içerisindeyiz. Bu vesileyle IKBY bölgesine birkaç sefer gidiş gelişlerimiz oldu. Bunun sonucunda bu tarz toplantılar alınma kararı alındı. Bu toplantılar ileriye dönük turizmin canlanmasına büyük katkı sunacağına inanıyoruz.” dedi.

IKBY bölgesi ile aynı dili, kültürü ve inancı paylaştıklarını ifade eden Avşar, “Bundan dolayı karşılıklı turizmin geliştirilmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz ve bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Son IKBY ziyaretimizde yetkililere şunu önermiştik; IKBY turizmi ile alakalı Diyarbakır’da reklam billboardlarına asıp tanıtmayı önerdik. Aynı şekilde Diyarbakır turizmi ile ilgili orada reklam yapılması için öneri sunduk.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler