İki aile arasında silahlı kavga: Bir ölü 5 yaralı

İki aile arasında silahlı kavga: Bir ölü 5 yaralı

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Olay, ilçenin Abdallı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinden dolayı iki grup, sokakta kavga etmeye başladı.

Kavganın başladığını gören diğer aile fertleri kavgaya dâhil olunca kavga büyüdü. Taşların, sopaların ve kullanıldığı kavgaya silah sesleri de eklenince çevredekiler, polis ve ambulans ekiplerine haber verdi.

Çıkan kavgada Mehmet B, olay yerinde hayatını kaybederken, Halil B, Yunus B, İrfan B, Zübeyde B. ve Cengiz B. yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Çıkan kavgada hayatını kaybeden Mehmet B.'nin cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, yaralanan 5 kişinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kavganın yaşandığı olay yerinde ve hastane önünde geniş güvenlik önlemi alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.