İl Özel İdaresinden asfalt çalışması

İl Özel İdaresinden asfalt çalışması

Ağrı'da köy yollarının daha modern hale getirilmesi için kolları sıvayan İl Özel İdaresi asfalt sezonunu açtı.

Ağrı'nın Diyadin ilçesi Organize Sanayi Sera Bölgesi yoluna yılın ilk asfaltını döken İl Özel İdaresi, 2016 yılı yatırım programı kapsamında asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yoğun gayretlerle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, "Hayırlısıyla sezonun ilk asfaltını döktük. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesindeki güçlü dinamik ve hızlı ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorlar. Kurum olarak hizmeti her noktaya götürmekle kendimizi mükellef sayıyoruz. Bunun için bütün enerjimizi kullanacağız. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızda 'kaliteden taviz vermeyeceğiz' ilke ve prensibini esas alacağız." ifadelerini kullandı.

Yüksek kalite standartlarında yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten   Tenekeci, "Hizmet alanımızdaki yollarda iyileştirme çalışmaları kesintisiz olarak devam edecektir. Çalışmalar sonucunda yollarımızın kalite ve standartları arttırılarak tüm köylerde yaşayan halkımızın, ilçesine ve ilimize daha sağlıklı ulaşmaları sağlanacaktır. Desteklerinden dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğüne ve en baştan beri titiz bir çalışma ortaya koyan idaremizin değerli personeline teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.