İlahiyat öğrencilerinden DÜO-DER'e tepki

İlahiyat öğrencilerinden DÜO-DER'e tepki

PKK/BDP yakınlığı ile bilinen DÜODER öğrencilerine İlahiyat Fakültesi öğrencileri, yaptıkları basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdiler.

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, PKK/BDP’ye yakınlığı ile bilinen DÜO-DER’li  öğrencilere tepki gösterip, attıkları yalanların yatsıya kadar bile sürmeyeceğini dile getirdiler.

 

İlahiyat Fakültesi öğrencileri adına basın açıklamasını okuyan Hadi Kılıl, “BDP’liler bugün ilahiyat fakültesi önünde olay çıkarmaya çalıştılar ve hakkımızda kötü iddialarda bulundular. BDP’liler gelip İlahiyat Fakültesinde stant açtılar. Stantlarını açtıktan sonra herkese arkadaşlarının dövüldüğünü iddia ederek burada toplanmaya başladılar." dedi.

 

İlahiyat öğrencilerinin üzerine iftira atıldığının dile getiren Kılıl, “BDP’liler burada provake amaçlı toplanıp amaçlarına ulaşmak istediler. Burada toplanıp yaptıkları açıklamaların hepsi yanlış ve yalan idi. Milleti burada toplamalarının tek sebebi provakasyonluk yapmaktı. Ama katılımları az olduğundan dolayı amaçlarına ulaşamadılar. Biz İlahiyat Fakültesi öğrencilerine iftira atıp, İlahiyat Fakültesi öğrencileri olmadığımızı iddia ettiler. Oysa onlar  da biliyor ki, biz bu okulun ve İlahiyat Fakültesinin öğrencileriyiz.” şeklinde konuştu.

 

Yapılan basın açıklamasından sonra öğrenciler sesiz bir şekilde dağıldılar. (Ali Adiyaman - İLKHA)

Diyarbakır haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.