İlahiyatçı karatecilerden UÜ Rektörüne ziyaret

İlahiyatçı karatecilerden UÜ Rektörüne ziyaret

Bursa İlahiyat Fakültesi Gençlik ve Spor Kulübü karate öğrencileri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret etti.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Nisan ayında Antalya’da düzenlenen Uluslararası Avrasya Budokaido Kyokushin Turnuvası’nda çeşitli dereceler elde eden ve madalya kazanan UÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve Kulüp Başkanı Kemal Sevmez’i kabul etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Kemal Sevmez, Rus Murat Chomaev, Fildişi Sahilli İsmael Nibaha Kone, Togolu Traore Taoufic Kassa, Azeri İsmat Bayramlı ve Türk Abdulsamet Akça isimli karate takımı sporcuları hazır bulundu.

Öğrencilerini kazandıkları başarılardan dolayı tebrik eden UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, gerek bireysel gerekse de takım olarak alınan başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Kulüp yöneticilerine ve antrenörlere de başarıdan dolayı teşekkür eden Ulcay, üniversite olarak madalya alan her öğrenciye birer teşekkür belgesi takdim edeceklerini açıkladı.

Yakın bir zamanda temelini atacakları yeni Spor Bilimleri Fakültesi binası ile Uludağ Üniversitesi’nin çok daha başarılı sporcular yetiştireceğini söyleyen Ulcay, “İnşallah en kısa sürede bitireceğiz ve sporcularımızın hizmetine sunacağız. Öğrencilerimizin sporun her alanında olmalarını arzu ediyoruz. Gerek kulüp gerekse de profesyonel anlamda her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız. Yeter ki öğrencilerimiz spor yapsın, sportif faaliyetlerin içerisinde olsun. Ben de lisanslı sporcuyum. Dağcılık ve treaking yapıyorum. Elbette ki spor her yaşta fayda sağlıyor. Ancak öğrencilik zamanlarında eğitimin yanında derslerin stresinden uzaklaşmak için yapılan spor çok daha faydalı oluyor. Öğrencinin boş zamanlarını zararlı alışkanlıklar ile doldurmasının önüne geçiyor.” şeklinde konuştu. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler