İLKHA 20 yıldır birbirini görmeyen baba ve kızını görüştürdü

İLKHA 20 yıldır birbirini görmeyen baba ve kızını görüştürdü

Bursa'da Dilber Kurşunoğlu isimli bir kadın, İLKHA'nın yaptığı bir haberde babasını gördü ve 20 yıl aradan sonra ilk kez kendisiyle telefonda görüştü.

İlke Haber Ajansı (İLKHA) tarafından 2017 yılının Ağustos ayında yapılan bir haber, 20 yıl önce birbirinden ayrılan ve o günden sonra birbirini hiç görmeyen Ahmet Kurşunoğlu ile kızı Dilber Kurşunoğlu’nun görüşmesine vesile oldu.

İLKHA muhabirleri tarafından 03 Ağustos 2017 yılında Bursa Ulu camii bahçesinde hatıra fotoğrafları çekerek geçinen Ahmet Kurşunoğlu ile bir röportaj yapılmıştı.

"Yarım asırdır hatıra fotoğrafı çekiyor" başlığı ile servis edilen bu haber, bir ailenin yeniden buluşmasını sağladı.

20 yıl önce çeşitli sebeplerden evden ayrılıp ortalıktan kaybolan Dilber Kurşunoğlu, Bursa’da bulunan ailesinin yanına dönemeyince onlardan bir daha da haber alamadı.

Ailesinin de kendisini bütün çalışmalara rağmen haber alamadığı Dilber Kurşunoğlu, 20 yıl aradan sonra, yapılan haberi görüp İLKHA yetkilileriyle irtibata geçti. Mersin’de olduğunu ve babası Ahmet Kurşunoğlu’na ulaşmak istediğini belirten Dilber Kurşunoğlu, destek istedi.

Ahmet Kurşunoğlu’na ulaşılarak Dilber Kurşunoğlu’nun irtibat bilgileri kendisine verildi. Telefonla konuşan baba ile kızı duygu dolu anlar yaşadı. Yaşanan duygu dolu anlara İLKHA da tanıklık etti.

Kızı ile 20 yıl aradan sonra tekrar konuşmanın mutluluğunu gözyaşları içinde anlatan baba Kurşunoğlu, eşini kaybettikten sonra kızının çeşitli sorunlar yaşadığını ve evden ayrıldığını söyledi. O günden sonra bir daha kızından haber alamadıklarını dile getiren baba Kurşunoğlu, İLKHA’ya teşekkür ederek ömür boyunca bu iyiliği unutmayacağını ifade etti.

Kurşunoğlu, kızıyla en kısa sürede buluşmayı planladıklarını belirtti.

Şu an Mersin’de bulunan Dilber Kurşunoğlu da İLKHA'ya teşekkür ederek, sürekli kendilerine dua edeceğini dile getirdi. (Fırat Arslan- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.