İLKHA'nın haberi bakanlığı harekete geçirdi

İLKHA'nın haberi bakanlığı harekete geçirdi

İLKHA tarafından servis edilen "Evi yanan Leyla Nine'den yardım talebi" haberinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti.

İLKHA'nın 21 Ocak 2018 tarihinde servis ettiği "Evi yanan Leyla Nine'den yardım talebi" başlıklı haberin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla Leyla Nine'nin acil ihtiyaçlarının karşılanması için ödenek çıkartıldığı belirtildi.

Yapılan haberin ardından Bakan Kaya'nın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Mardin İl Müdürlüğü ekiplerinin derhal harekete geçtiklerinin ve 83 yaşındaki Leyla Nine'nin acil ihtiyaçlarının karşılanması için Bakanlıkça ödenek çıkartıldığının bildirildiği açıklamada, yaşlı kadının evinin yeniden onarılması ve bütün ihtiyaçlarının karşılanması için bakanlık tarafından çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Leyla Nine'nin engelli oğlunun yangında zarar gören tekerlekli sandalyesinin yerine yenisinin gönderilmesi için de talimat verildiği ifade edildi.

Ayrıca, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş'ın talimatıyla hem belediye hem kaymakamlık olarak Leyla Nine'nin evine gidilip incelemelerde bulunuldu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler