İpekyolu Belediyesi ilçe değerlendirme toplantısı yaptı

İpekyolu Belediyesi ilçe değerlendirme toplantısı yaptı

​İpekyolu Belediyesi tarafından İpekyolu ilçesinde görevli mülki ve idari amirler ile ilçe değerlendirme toplantısı yapıldı.

İpekyolu ilçesinde görevli mülki ve idari amirler, DSİ, VEDAŞ ve VASKİ yetkilileri ile ilçe muhtarları, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün ev sahipliğinde öğlen yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda, ilçenin genel durumu, ihtiyaçları, çözümleri ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı açılışında bir konuşma yapan Öztürk, birimler ve kurumlar arasındaki fikir alışverişinin önemini vurgulayarak, ortak çözümler bulma ve projeler geliştirme aşamasında bu tür toplantıların faydasını vurguladı.

Kurumlar arası iletişimde teknolojinin tüm imkânlarının kullanılmasının, sorunların tespiti ve çözümünde çok önemli olduğunu da belirten Öztürk yerel yöneticilerden tüm iletişim araçlarını etkili bir şekilde kullanmalarını istedi.

İpekyolu Belediyesinde görev aldığı 8 ayda yapılan hizmetler konusunda ayrıntılı bilgiler veren Öztürk, geleceğe yönelik projelerin de tanıtımını yaptı. Daha sonra muhtarlar söz alarak, istek ve ihtiyaçlarını dile getirirken ilgili amirler ve kurum temsilcileri de konuların çözümü hakkında yapılabilecekler hakkında görüş belirttiler.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler