İpekyolu ilçe Milli Eğitimde istişare toplantısı

İpekyolu ilçe Milli Eğitimde istişare toplantısı

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü, personelleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, personelleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kurulduğu günden bu yana çalışan personellerin gösterdiği çalışma performanslarından dolayı teşekkürlerini dile getiren İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Yavuzer, bu çalışma temposunun artarak devam edeceğini dile getirdi.

 

Yavuzer toplantıda yaptığı konuşmada,  “  İlçemizin kuruluşunda beri, tüm sıkıntı ve olumsuzluklara rağmen, canla başla çalışan personellerime teşekkür ediyorum. Bizler ilk günlerde 8 personelle başladık. Buna rağmen, bize güvenenleri mahcup etmemek anlamında, mesai saati gözetmeksizin görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. İlçe sistemimizin oturmasını sağlayan siz değerli ve çalışkan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Arkadaşlar sizden talebimiz, kendinizi sürekli yenileyin. Eskiden cahil kalmak, okuma yazma bilmeyen kişilere söylenirdi. Günümüzde ise, cahil kişi ya da cahil insan biliyorsunuz kime söylenir? Kendisini yenilemeyen, çağın şartlarına ayak uyduramayan ve gelişmelerin gerisinde kalan kişilere cahil deniliyor. Kapılarımız her zaman yeniliklere açık olsun. Bu anlamda lütfen kendinizi her zaman yenileyin ve geliştirin. Üniversite okumayanlar Üniversite okumaya çalışsınlar. Hedef her zaman büyük olsun. Okumanın ve öğrenmenin yaşı yoktur." dedi.

"İlçemiz nüfus bağlamında birçok ilden daha büyüktür"

Halkla ilişkiler konusuna çok büyük önem verilmesini isteyen  r Yavuzer, "İlçemiz Van’ın en büyük ilçesi olduğu gibi, ülke genelinde de nüfus bağlamında birçok ilden daha büyüktür. Her gün değişik insanlarla birebir görüşme içerisindesiniz. Vatandaşların sorunu ve sıkıntısı olabilir. Sizlere karşı kaba davranabilirler. Önemli değil önemli olan sizin vatandaşların sorunu çözmek konusunda çaba göstermek ve onlara anlayışlı ve nazik olmanızdır. Sabırlı olmasını bilen insan her zaman başarılı olur. Kurumlar arası diyaloga büyük önem vermeliyiz. Üst ve alt ilişkilerine büyük önem vermeliyiz. Bu önemli toplantımıza katılan personellere teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizlere büyük sorumluluklar düşüyor

İpekyolu İlçesi’nin kurs ve özel eğitim okulları bakımından potansiyeline değinen Yavuzer, “Dil kursları, iyileştirme merkezleri, okul öncesi eğitim, , sürücü kursları, dershaneler, özel okullar bunların çoğu bizim ilçemizde mevcuttur. Bu anlamda bizlere büyük sorumluluk düşüyor. Personellerimizin moral ve motivasyonu konusunda, böylesi anlamlı toplantıları sürekli düzenleyeceğiz. Hangi konuda olursa olsun kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumuzu söyledik. Zaman zaman okullarımız saldırılara uğrayabiliyor. Bu nedenle personellerimiz moral bozukluğu yaşayabilir. Bu olumsuz vakaların karşısında dik durmaları gerektiğini kendilerine söyledik. Umarım bu toplantımız verimli olmuştur. Van ilimizin eğitimde daha da başarılı olması için ne yapsak azdır. Bu günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır” şeklinde konuştu.  

Toplantı karşılıklı görüş alış verişi ile sona erdi. (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.