İpekyolu kursları kış aylarında hizmete devam edecek

İpekyolu kursları kış aylarında hizmete devam edecek

Van İpekyolu Belediyesi Erçek Yaşam Merkezi, yaz aylarında verdiği kurslarını kış aylarının gelmesiyle gerek içerik, gerekse çeşitlilik açısından arttırarak devam ettiriyor.

İpekyolu Belediyesi tarafından hafta içi Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri verilen kurslara, hafta sonları Cumartesi-Pazar günleri de dahil edilerek haftada toplam 40 saat çeşitli branşlarda eğitim veriliyor.

Yoğun ilgi gören ve el sanatları, fitness, satranç, müzik, resim, futbol, basketbol, bilgisayar, masa tenisi, drama ve çocuk gelişimi branşlarında ücretsiz olarak verilen kurslardan hem çocuklar hem de yetişkin vatandaşlarımız faydalanıyor. Kursların sonunda ise kursiyerlere katılım sertifikaları veriliyor.

Gençler, kadınlar ve çocukların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimini destekleyen bu kurslarla her kesime hitap eden Erçek Yaşam Merkezi, İpekyolu Belediyesi'nin sosyal sorumluluk bilincinin güzel bir göstergesi. Gerek bireysel gelişim ve beceri edinme, gerekse boş vakitlerin faydalı bir şekilde geçirilebilmesi amaçlı kursların yaz-kış ayırt edilmeksizin Erçek Yaşam Merkezi’nde vatandaşların hizmetinde olmaya devam edecektir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler