“İran ile ticaret ve turizmin geliştirilmesi için bir kısım faaliyetler yapıyoruz”

“İran ile ticaret ve turizmin geliştirilmesi için bir kısım faaliyetler yapıyoruz”

​Ağrı Valisi Süleyman Elban, İran ile ticaret ve turizmin geliştirilmesi için bir kısım faaliyetler yaptıklarını söyledi.

Ağrı Sivil toplum Platformu (ASTOP) Başkanlar Kurulu üyeleri, Ağrı Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

Elban ise “Ağrı’da birçok proje için toplumun her kesimini dinliyoruz. Bazen bizim yapmak istediğimiz projelerin, halkın ihtiyaçlarına yönelik olmadığını işte bu kanallarla öğrenebiliyoruz. İran ile ticaret ve turizmin geliştirilmesi için bir kısım faaliyetler yapıyoruz. Bu vesile ile sizlerden de kendi şehirleriniz için katkı bekliyoruz. Burada herkesin İran üzerine bir fikri var. İlk ateşi Valilik olarak biz yakacağız, devamını sizler ve ticaret erbapları yerine getirecek.” İfadelerini kullandı.

Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Saim Alpaslan ve beraberindeki heyet, Valilik Toplantı Salonunda Vali Süleyman Elban’a faaliyetlerini anlattı.

Alpaslan, “Biz 52 Sivil Toplum Örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu bir çatıyız. Her ayın ilk haftasında başkanlar kurulu toplantımızı yapıyoruz. Bununla birlikte başkanlık seçimlerimiz her STK’dan 3’er delegenin katılımı ile gerçekleşiyor. Bugüne kadar 7 kampanya düzenledik. Özellikle İzmir seferleri konusunda gündemi baya meşgul ettik. Şu sıralarda Erzurum’da ki platformlarla işbirliği yaparak demiryolu konusunda ortak bir birliktelik oluşturmak istiyoruz.” dedi.

Vali Elban, Ağrı ile ilgili yapılacak bazı projeler hakkında da STK’lara bilgiler verdi. Ziyaret sonrasında ASTOP adına, Platform Başkanı Saim Alpaslan tarafından Elban’a plaket takdimi yapıldı.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler