İşçilerin üzerine kaya düştü: Bir ölü

İşçilerin üzerine kaya düştü: Bir ölü

Muğla'nın Milas ilçesindeki bir maden sahasında yaşanan heyelanda göçük altında kalan 3 işçiden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Milas'ta maden arazisinde iş makinaları çalışırken kayanın düşmesi sonucu kaya altında kalan işçilerden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, Milas'ın Sarıkaya mevkiinde açık arazide faaliyet gösteren feldispat maden sahasında heyelan meydana geldi.

Heyelanla birlikte kayalar da düşerken göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için AFAD ve itfaiye ekipleri seferber edildi.

Olay yerine gelen Muğla Valisi Esengül Civelek yaptığı açıklamada, İhbar gelir gelmez tüm arama kurtarma ve sağlık ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini belirtti.

Vali Civelek, maden kazasındaki iki iş makinesi ve iki kamyonun çalışması sırasında, 3 işçinin dağdan kopan kaya parçalarının altında kaldığını, bir kişinin yaralı olarak kurtarıldığını ve Milas Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını aktardı.

Bir işçinin cansın bedenine ulaşıldı

Vali Civelek'in bu açıklamalarının ardından Muğla Valiliği de yazılı bir açıklama yaparak, göçük altındaki bir işçinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Açıklamada, "Milas İlçesi Sarıkaya mevkiinde Açık maden arazisinde iş makinaları çalışırken kayanın düşmesi sonucu kaya altında kalan işçileri kurtarma çalışmaları esnasında bir işçinin cansız bedenine ulaşılmıştır. Kimlik tespit etme çalışmaları devam etmektedir." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.