İşgalci çetelere yönelik eylem: 2 siyonist öldürüldü

İşgalci çetelere yönelik eylem: 2 siyonist öldürüldü

Batı Yaka'da işgalcilere yönelik yapılan bıçaklama ve ateş açma eyleminde 2 siyonist öldürüldü, 2 siyonist de yaralandı.

Batı Yaka'nın Selfit vilayetindeki bir Yahudi yerleşkesi yakınlarında bu sabah gerçekleştirilen bıçaklama ve ateş açma eyleminde 2 siyonistin öldürüldüğü, 2 siyonistin de yaralandığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezinin haberine göre, işgalcilere ait 0404 sitesi, Yahudi yerleşkesi yakınlarındaki kavşakta gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde iki siyonistin öldüğünü ve ikisinin de ağır yaralandığını, eylemcinin işgal askerinin silahını da kaçırdığını bildirdi.

İşgal rejimi medya organları, bir Filistinlinin bir işgal askerini bıçakladığını ve silahını alarak askere ateş ettiğini, daha sonra araç içinde oturan bir başka askere ateş açarak araca el koyduğunu ifade etti.

Filistinli eylemcinin işgal askerinden ele geçirdiği araçla otobüs durağına doğru gittiği ve ateş açmaya devam ettiği, bu sırada iki işgalcinin yaralandığı kaydedildi.

Batı Yaka'nın kuzeyindeki Barkan bölgesinde Filistinli eylemciyle işgalciler arasındaki çatışmanın devam ettiği bildirildi.

İşgal rejimi askeri kaynakları eylemin oldukça ağır olduğunu belirtirken, işgal yönetimi yakınlardaki Yahudi yerleşkelerinin kapılarının kapatıldığını açıkladı.

İşgal rejimi medya organları, Selfit yakınlarındaki Burgin'de eylemciyle yaşanan çatışmada yaralanan askerler olduğunu bildirdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.