İşitme engelliler için umre ödüllü bilgi yarışması

İşitme engelliler için umre ödüllü bilgi yarışması

​Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kayseri İl Müftülüğünde İşitme Engelliler Koordinatörlüğü tarafından "İşitme Engelliler İçin Umre Ödüllü Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kayseri İl Müftülüğünde İşitme Engelliler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "İşitme Engelliler İçin Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"na 51 kişinin müracaat ettiği 30 adayın yarıştığı bildirildi.

Sınav ve mülakatta; Kayseri İl Müftü Vekili Tandoğan Topçu, Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Kevser Serap Eliaçık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü İşaret Dili Uzmanı Neyal Yalçın yarışmacılar katıldı.

17 Ağustos 2017 Perşembe günü, saat 09.30’da, 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu binasında yapılan yazılı sınavda, 7 kişi, 70 ve 70’in üstünde puan alarak, sözlü mülakata katılmaya hak kazandı.

Aynı gün saat 14.00’da Kayseri İl Müftülük hizmet binasının kütüphanesinde yapılan mülakatta ise yarışmanın; birincisi, İrem Balcı; ikincisi, İrem Sarı; üçüncüsü, Beyza Tanrıkulu; dördüncüsü, Ayşegül Kübra Katrancı; beşincisi, Bahar Karakoyunlu; altıncısı, Hanife Boz ve yedincisi de Meryem Aslan oldu. Başarı kaydeden ilk iki kişi İrem Balcı ve İrem Sarı’ya umre ödülü verildi. Diğer 5 kişiye de çeşitli hediyeler takdim edildi.

Umre ödülü kazanan iki yarışmacı, ilerleyen zamanlarda, Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği bir vakitte umre ziyaretlerini gerçekleştirecekler.

Kayseri İl Müftü Vekili Topçu, "Öğrencileri, öğreticileri ve anne babalarını tebrik ederim ve bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

İLKHA
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler