İslam karşıtlığı yapanlara karşı ciddi yaptırımlar uygulanmalıdır

İslam karşıtlığı yapanlara karşı ciddi yaptırımlar uygulanmalıdır

​HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, Yeni Zelanda'da cami saldırısına ilişkin, "Batı ülkelerinde İslam düşmanlığı yayınlara, faaliyetlere son verilmeli ve İslam karşıtlığı yapanlara karşı ciddi yaptırımlar uygulanmalıdır." dedi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, Yeni Zelanda'da Cuma namazı vaktinde iki ayrı camiye yapılan ve onlarca Müslümanın şehid olduğu ve yaralandığı katliama ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yeni Zelanda'da vahşi ve barbarca bir saldırıya uğrayan ve şehid olan Müslümanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve İslam ümmetine sabr-ı cemil; yaralılara da şifa temennisinde bulunan Aktaş, Bu insanlık dışı vahşi ve barbarca katliamı yapan ve teşvik edenleri lanetlediğini belirtti.

Aktaş, "Bu katliamların yapılmasının ana sebebi İslam ümmetinin birlik ve beraberlikten uzak olması ve bazı İslam ülke yöneticilerinin batı emperyalizmi ile işbirliği yapması nedeniyledir. Batı haçlı terörizminin bundan faydalanarak mazlum ve mustazaf kardeşlerimizi hedef alması kabul edilemez. İslam İşbirliği Teşkilatı bu katliamların önüne geçerek, bu katliamlara karşı sessiz kalan Batı Haçlı zihniyetine sahip devletlere karşı siyasi sosyal ekonomik yaptırımlar uygulamalıdır." dedi.

"İslam karşıtlığı yapanlara karşı ciddi yaptırımlar uygulamalıdır"

Aktaş, sözlerine şöyle devam etti: "Batı ülkeleri Müslümanlara karşı işlenen bu katliamları yapanları ‘aklı bozuk, psikolojisi bozuk’ diyerek kendisini temize çıkaramaz. Dolayısıyla batı ülkelerinde islam düşmanlığı yayınlara, faaliyetlere son verilmeli ve İslam karşıtlığı yapanlara karşı ciddi yaptırımlar uygulanmalıdır. Aksi takdirde daha vahim sonuçlara sebep olacağı unutulmamalıdır."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.