"İslam ümmetinin izzeti vahdettedir''

"İslam ümmetinin izzeti vahdettedir''

Bayramlaşma programında konuşan HÜDA PAR Muş İl Başkanı İnan Sur, "İslam ümmetinin izzeti vahdettedir." dedi.

MUŞ - Hür Dava Partisi Muş İl Teşkilatı, üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı. Hür Dava Partisi Muş İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen bayramlaşmaya çok sayıda parti üye ve gönüllüsü katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan bayramlaşma programında günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı.

 

Bayramlaşma programında katılımcıklara seslenen Hür Dava Partisi Muş İl Başkanı İnan Sur, Filistin’de yaşanan olaylardan dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını söyledi.

 

Başkan Sur; “Bize Ramazan’dan sonra bu güzel günü yaşatan Allaha hamdolsun. Bugün bir bayram yaşamaktayız fakat bu buruk bir bayram oldu. Filistinli kardeşlerimiz bombalar altında bayramı yaşarlarken bizim burada sevinmemiz söz konusu olamaz tabi ki. Temennimiz İslam ümmetinin bir an önce bir vahdet oluşturup Filistin’in üzerine her gün ölüm yağdıran İsrail’e hak ettiği dersi vermesidir. Ferdi olarak her ne kadar tepki göstersek de bu yeterli olmuyor. Bugün ümmetin en çok ihtiyaç duyduğu şey vahdettir ve İslam ümmetinin izzeti vahdette olacaktır.’’ dedi.

 

Ramazan ayının bitmesiyle beraber Müslümanların rehavete kapılmaması gerektiğini de hatırlatan Başkan Sur, Ramazan ayında elde edilen kazanımların muhafaza edilmesi gerektiğinin de atını çizdi.

 

Bayramlaşma salâvatlar eşliğinde yapılan musafahanın ardından sına erdi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.