“İsrail asla Müslümanların dostu değildir”

“İsrail asla Müslümanların dostu değildir”

Türkiye ile İsrail arasında ilişkilerin yeniden kurulmasına ilişkin yapılan görüşmelere sert tepki gösteren Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, İsrail'in asla Müslümanların dostu olmadığını belirtti.

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Türkiye ile terör devleti İsrail arasında ilişkilerin yeniden kurulmasına ilişkin yapılan görüşmelerle ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Yapılan görüşmelere sert tepki gösteren Mehmet Fırat, İsrail'in asla Müslümanların dostu olmadığını söyledi.

Türkiye’de gündemi değiştirme ve insanların dikkatlerini başka yöne çekme taktiğinin devam ettiğini savunan Fırat, “Son günlerde dokunulmazlık dosyaları ve yeni Anayasa konusu gündemde tutularak, buna bir de MHP ve AKP kongreleri eklenince el altından İsrail ile yapılan müzakereler ve antlaşmalar halkın gözünden kaçırılmaya çalışılmaktadır.” dedi.

İsrail’in türlü oyun ve senaryolarla Ortadoğu’yu bir cadı kazanına çevirdiğini ifade eden Fırat, “İsrail, son aylarda Gazze’deki katliamlarına arttırarak devam etmekte iken, Türkiye’nin BM'deki İsrail Vetosunu kaldırarak, İsrail'in NATO'ya girmesine kapı açması, İsrail ile yeni ticari antlaşmalar yapması, her fırsatta ‘Türkiye’nin İsrail’le ihtiyacı vardır’ denmesi Türkiye için bir züldür ve Müslümanlara yapılmış en büyük hakarettir.” diye konuştu.

“En büyük düşman ilan edilen İsrail, bugün dost ilan edilmektedir”

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da eleştiren Fırat, şunları söyledi:

“Bizzat Cumhurbaşkanı tarafından en büyük düşman ilan edilen İsrail, bugün dost ilan edilmektedir. Dün ‘one minute’ diyerek İsrail’e bayrak açanlar bugün İsrail ile kucak kucağa olması gerçekten manidardır. Ne değişti ki, dünyanın en büyük terör devleti olan İsrail bugün dost ilan edilmektedir. Kaldı ki, dünyanın bütün terör örgütlerine ve özellikle İslam ülkelerindeki terör odaklarına, bizzat İsrail destek vermekte, ABD ve Rusya’nın lojistik desteği ile insanlığa her türlü zülüm ve vahşet yapılmaktadır. Hal böyle iken bugün Türkiye’de en yetkili ağızlardan İsrail’in dostumuz olduğu her fırsatta dile getirilmekte, İsrail'in Filistin’de yaptığı vahşet halka unutturulmaya çalışılmaktadır. Kendi ticari antlaşmalarını devam ettirmek ve meşrulaştırmak için bu hilelere başvuranlar şu gerçeği iyi bilmeli ki, İsrail’e giden her kuruş, Müslümanlara bir bomba, bir mermi olarak geri dönmektedir.”

“İsrail asla Müslümanların dostu değildir”

“İsrail'in Ortadoğu’daki BOP planını unutmuş gibi gözükenleri bir kez daha uyarıyoruz.” diyen Fırat, “İsrail asla Müslümanların dostu değildir ve olamaz. İsrail’in bu büyük plan ve oyunlarını bilerek anlara bu desteği veren ve dostluklarını ilan edenler, yarın tarih önünde hesap veremeyeceklerdir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler