İsrailli üst düzey istihbaratçı El Halil'de öldürüldü

İsrailli üst düzey istihbaratçı El Halil'de öldürüldü

İsrail Teknolojik İstihbarat birimi şefinin El Halil'de öldürüldüü ortaya çıktı. Suikastin tarihi belli olmazken, İsrail ve Arap medyasına bu konuyla ilgili haberler bugün sızdı

İsrail Teknolojik İstihbarat Dairesi başkanı, El Halil'de öldürüldü. Arap medyası, Batı Şeria'da öldürüldüğü iddia edilen Mizrahi ile ilgili, tarih vermezken, suikastle ilgili soru işaretleri de cevaplanmadı.

İsrail yönetimi, Teknolojik İstihbarat Dairesi başkanı General Barok Mizrahi'nin öldürüldüğüne dair haberleri doğruladı, ancak operasyonun arkasında kim olduğu hakkındaki sorulara cevap verilmedi. İsrail medyası, "kaliteli" olarak nitelediği operasyonun, Batı Şeria'nın El Halil şehrinde gerçekleştiğini, Mizrahi'nin pusuya düşürülerek öldürüldüğünü iddia ediyor.

Medyada, Lübnan ve Suriye ile Filistin sınırlarındaki dinleme ünitelerinden sorumlu Mizrahi'nin 25 yıldır ordu istihbarat servisinde olduğuna dikkat çekiliyor.

İsrail medyası, cinayet operasyonun çok profesyonelce yürütüldüğünü ve büyük bir lojistik desteğe ihtiyacı olduğunu da belirtiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.