İstanbul Muhammed'i sevdaya hazırlanıyor

İstanbul Muhammed'i sevdaya hazırlanıyor

İstanbul'da yarın Yeni Kapı Miting Alanında yapılacak olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin hazırlık çalışmaları son hızla devam ediyor.

İstanbul'un tüm ilçelerinde, yarın saat 14.00'te Yeni Kapı Miting Alanında "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bir taraftan anons araçları gezerken öbür taraftan el ilanları dağıtılıyor ve afişler asılıyor.

Etkinliğin yapılacağı alana gelerek platformun kurulma çalışmalarına iştirak eden Peygamber Sevdalıları Vakfı İstanbul Koordinatörü M. Ali Ortaç, açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Ortaç, "Tüm temsilci ve gönüllü kardeşlerimiz bu çalışmalarını ibadet bilinciyle yapmaktadırlar. Astıkları afişle, dağıttıkları yüz binlerce el ilanıyla ve ücretsiz bir şekilde halka hediye ettikleri Muhammed Aleyhiselatu Vesselamın hayatını konu alan kitaplarla ve yine tüm İstanbul'un ilçelerinde dolaşan sesli anons araçlarıyla dolaşarak Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi vesellemi anlatmış oluyoruz." dedi.

"Peygamber sevdalısı halkımızı yarın burada yapacağımız etkinliğe davet ediyoruz"

Hazreti Muhammed'i anlatmayı bir ibadet olarak gördüklerini vurgulayan Ortaç, son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Onu hatırlamak, hatırlatmak ona salat ve selam etmek bizce ibadettir. Biz tüm üyelerimizle uzun bir zamandır yarına hazırlık için çalışıyoruz. Bugüne kadar emeği geçen temsilci ve üyelerimiz olan bütün kardeşlerimize buradan sizin aracılığınızla ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İstanbul'daki bütün Peygamber sevdalısı halkımızı yarın burada yapacağımız büyük mevlit etkinliğine davet ediyoruz. İnşallah hep birlikte O'na olan sevdamızı, sevgimizi, biatımızı bir daha burada göstereceğiz. İstanbul'da bulunmayıp ben peygamber sevdalısıyım diyen bütün peygamber sevdalısı halkımıza sesleniyorum. Diyorum ki İstanbul'da bulunan eş dost akrabanızı arayıp onlarla birlikte bu coşkuya iştirak edin, bu hayra ortak olun. Tüm peygamber sevdalısı İstanbul'u buradan selamlıyorum. Burada hep birlikte Resulullah'a olan sevdamızı dile getireceğiz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.