İstanbul'da eğitime kar engeli

İstanbul'da eğitime kar engeli

İstanbul'da, Cuma günündeN bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle kentte tüm okulların yarın tatil edildiği belirtildi.

İstanbul Valiliği, kentte Cuma gününde bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle kentte tüm okulların yarın tatil edildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Cuma günü akşam saatlerinde başlayan ve aralıklı olarak devam eden kar yağışının neticesinde kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak, her hangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine 09 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür:" denildi.

Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personellerin de idari izinli sayılacakları ifade edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.