İstanbul'da tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

İstanbul'da tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

Topkapı-Habibler hattındaki Eyüpsultan Topçular istasyonunda iki tramvayın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi yaralandı.

Topkapı-Habibler hattındaki Eyüpsultan Topçular istasyonunda durakta bekleyen bir tramvaya başka bir tramvay çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre biri makinist olmak üzere 13 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İBB: Kazayla ilgili adli ve teknik soruşturma başlatılmıştır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kaza hakkına bir açıklama yaptı. İBB'den yapılan açıklama şöyle:

"Mescid-i Selam Topkapı Tramvay (T4 HATTI) hattında saat 11.50 sıralarında Topçular İstasyonu’nda duran trene arkadan gelen başka bir trenin çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazaya itfaiye ve sağlık ekipleri kısa sürede müdahale etmiştir.

İlk belirlemelere göre kazada makinist ve 13 yolcu hafif yaralanmıştır. Yaralıların hayati tehlikesi yoktur.

Seferler, Topkapı-Şehitlik ve Bosnaçukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında yapılmaktadır. Demirkapı-Bosnaçukurçeşme istasyonları arasında İETT otobüsleri konularak yolcu taşıması yapılmaktadır.

Kazayla ilgili adli ve teknik soruşturma başlatılmıştır.

Metro İstanbul'dan açıklama

Kaza sonrası Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan duyuruda ise "T4 hattında meydana gelen kaza nedeniyle Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında işletme yapılmakta olup, Demirkapı-Bosna Çukurçeşme istasyonları arası İETT otobüsleriyle işletme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler