"İstikrar petrol ve altın rezervlerinden daha önemlidir"

"İstikrar petrol ve altın rezervlerinden daha önemlidir"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "İstikrar, doğal gazdan, petrolden ve altın rezervlerinden daha önemlidir." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Gaziantep'te bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Nizip Ticaret Odasını (NTO) ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Gül, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde istikrarın devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ramazan ayının Türkiye'ye hayırlar getirmesini, birlik ve dirliğe vesile olmasını dileyen Gül, "Nizip, birçok ilden yatırım ve ihracat konusunda daha çok mesafe kat etmiş en gözde ilçelerimizden birisidir. Nizip'in bu seviyeye ulaşmasında Nizip Ticaret Odası üyelerimizin, yatırımcılarımızın ve sanayicilerimizin çok büyük bir katkısı vardır. Nizip'in gelişmesinde emeği geçen, taş üstüne taş koyan herkese canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Ülkemize doğal gaz ve petrol gelmedi ama çok önemli bir servet geldi. Bu gelen servet de istikrardır. İstikrar, doğal gaz, petrol ve altın rezervlerinden daha önemlidir." dedi.

NTO Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler