İstismara kareografili okuyarak tepki

İstismara kareografili okuyarak tepki

Son zamanlarda çocuklara yönelik yapılan cinsel istismar olaylarına Batman'da bir lisede toplu kitap okunarak tepki gösterildi.

Son zamanlarda giderek artan ve halk arasında infiale neden olan çocuklara yönelik yapılan cinsel istismar olaylarına Batman'da bulunan Fen Lisesinde toplu kitap okunarak tepki gösterildi.

Batman Fen Lisesi tarafından yapılan bir etkinlik ile son zamanlarda sık yaşanan istismar olaylarına anlamlı bir şekilde tepki gösterildi. Okulun futbol sahasında "İstismara Hayır!" şeklindeki figür oluşturularak okul yöneticileriyle beraber öğrenciler kitap okudu.

Drone ile çekimin yapıldığı ve "İstismara Hayır!" figürünün oluşturulduğu etkinliğe; Fen Lisesi Müdürü Mehmet İsen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"İstismara Hayır!" figürünün oluşturulduğu etkinlikte Batman Valisi Ahmet Deniz'in başlatmış olduğu "Batman Her Yerde Okuyor" kampanyasına da destek verildi.

Etkinliği tertip eden Fen Lisesi İngilizce öğretmeni Emre Arslan, herkesi ve her kesimi derinden yaralayan cinsel istismara tepki göstermek istediklerini belirtti.

Arslan, "Haberleri izlerken artık sinirlerim bozuldu. Çok rahatsız oldum ve bir şeyler yaparak tepki göstermek istedim. Yöneticilerle istişare edip bu etkinliği yaptık. Batman'ın bu konuya tepkili olduğunu gösterdik. Hem öğrencilerimize hem kitap okutturduk hem de son zamanlarda yaşanan istismar olaylarına tepki gösterdik." ifadelerini kullandı.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.