İşyerinden 20 bin liralık cep telefonları çalındı iddiası

İşyerinden 20 bin liralık cep telefonları çalındı iddiası

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bir iş yerine giren hırsızların, 20 bin lira değerinde cep telefonlarını çaldığı ileri sürüldü.

Bingöl’ün Solhan İlçesinde bir cep telefonu iş yerine giren hırsızların, 20 bin lira değerinde cep telefonlarını yanlarına alıp kayıplara karıştığı ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Bingöl Solhan İlçe merkezi Ulu cami pasajında bulunan bir işyerine gece saatlerinde giren hırsızlar, iş yerinde bulunan ve 20 bin lira değerindeki cep telefonlarını alarak kayıplara karıştı.

Sabah işyerini açan işyeri sahibi A.Ö isimli esnaf, hırsızların kapıyı kırarak girdiği iş yerinden 20 bin lira değerinde cep telefonu çaldığını ileri sürerek,  “A.Ö, çalınan telefonların maliyeti yaklaşık 20 bin lira değerindedir.  Bu vicdansızlar dükkanımızı soyup soğana çevirmişler. Ne varsa her şeyi alıp götürmüşler. Durumu polise bildirdik gelip gerekli incelemeyi yaptılar. Başkalarına daha zarar vermeden, umarım en kısa zamanda bu hırsızlar yakalanır ve çaldıkları telefonlarımızda geri getirilir.” diye konuştu.  (Nihat Kanat-İLKHA)











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler