İttihadul Ulema'dan Mewlid etkinliğine destek

İttihadul Ulema'dan Mewlid etkinliğine destek

​Diyarbakır’da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan Mewlid etkinliğine bir destek de İttihadul Ulema’dan geldi.

Âlimler ve Medreseler Birliği (İttihadul Ulema) Diyarbakır’da 22 Nisan Pazar günü Newroz Parkı miting alanında yapılacak olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" temalı Mewlid etkinliğine tam destek vereceklerini belirtti.

​İttihadul Ulema üyesi Remzi Uçar, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan Mewlid etkinliğine İttihadul Ulema olarak da bu yılda destek vereceklerini açıkladı.

Uçar, "Nisan ayı boyunca düzenlenen Mewlid etkinlikleri çerçevesinde bu yıl Peygamber sevdalıları tarafından 22 Nisan Pazar günü Diyarbakır Newroz Park Miting alanında yapılacak olan 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' temalı Mewlid etkinliği düzenleyecektir. İttihadul Ulema olarak bu etkinliğe önem veriyoruz, özelde üyelerimiz genelde tüm halkımızı bu etkinliğe katılmaya davet ediyoruz." dedi.

İnsanlığın selametinin Hazreti Muhammed’i anlayıp ona tabi olmakla mümkün olacağını belirten Uçar, "Bu tür etkinliklerde Peygamberimizi tanıyıp onu anlamadaki etkisi de çoktur. Bu etkinliği sadece Diyarbakır'da değil ülkenin hatta dünyanın birçok yerinde düzenleyen, Peygamberi sevdayı dalga dalga yayan Peygamber Sevdalıları Platformuna İttihadul ulema olarak teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler