İzmir Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi STK’lardan iftar programı

İzmir Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi STK’lardan iftar programı

Peygamber Sevdalıları Platformu İzmir Koordinatörlüğü, üyesi olan derneklerin üye ve gönüllülerine iftar yemeği verdi.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu İzmir Koordinatölüğü, üye ve gönüllülerini iftar programında buluşturdu.Bayraklı ilçesinde özel bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, İzmir’de faaliyet gösteren Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi STK’ların üye ve gönüllülerin yanı sıra, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, HÜDA PAR İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani, HÜDA PAR Manisa İl Başkanı Abdulaziz Yılmaz, Ege Siyaset Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ayhan Sevinç, kanaat önderleri ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) yetkilileri de katıldı.

İftardan önce İzmir Umut Kervanı Başkanı Hacı Şani, Ramazan ayı ve oruç hakkında bir konuşma yaptı. Ayrıca Grup Şüheda sanatçıları ilahi ve ezgiler seslendirdiler. Bayan ve erkeklerin ayrı  yerlerde ağırlandığı iftar programında, okunan ezanla birlikte oruçlar  açıldı. İftar yemeğinden sonra dualar edildi, ardından cemaatle akşam namazı kılındı.

Geleneksel hale gelen iftar programına katılan vatandaşlar Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ettiler. (Muhammed Yıldız - İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.