Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Mardin'de

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Mardin'de

Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif Çetin, sınır birliklerini denetlemek ve bazı temaslarda bulunmak üzere Mardin’e geldi.

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı sınır birliklerini denetlemek üzere bölgeye gelen Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif Çetin, sabah saatlerinde ildeki temasları kapsamında Mardin Valiliğini ziyaret etti.

Vilayet ziyaretinde Vali Mustafa Yaman tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra beraberindeki komutanlarla birlikte makama geçti.

Burada Vali Yaman ile bir süre görüşen Orgeneral Çetin, Mardin'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kendisini Mardin'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Vali Yaman, Orgeneral Çetin'e son dönemde Mardin'de yaşanan gelişmeleri ve gündeme dair değerlendirmelerini aktardı.

Valilik çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, “Binlerce yıllık tarihi ve kültürel hazineye sahip huzur şehri Mardin'e geldik, sizinle birlikte olmaktan mutlu olduk. Sayın valimizden şehirle ilgili çok güzel bilgiler aldık. Mardin’imizin çok parlak bir geleceği var. Zaten bir dünya şehri olan Mardin'in çok mükemmel bir noktaya ulaşacağını, hak ettiği ve ileride çok daha iyi seviyelere geleceğine birebir şahit oldum. Bunun gurur ve heyecanını yaşıyorum. Bir şehir huzur şehri olan Mardin'de bulunmaktan son derece mutluyum. Tabii bunu Mardin halkımıza borçluyuz. Mardin halkımızın dayanışması, birlik ve beraberliği ve huzura sahip çıkması ile bunu başardık.” dedi.

Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Topçu ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'ın da hazır bulunduğu ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı ve Mardin'deki birlikleri ziyaret ettikten sonra sınır birlik denetlemelerini sürdürmek üzere Sınır ilçesi olan Nusaybin'e geçti. (M. Salih Keskin – İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.