Kadın ve gençlere uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Kadın ve gençlere uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren kurslarda eğitim gören kursiyerlere uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgi verdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve uyuşturucu ile mücadelede toplumun desteğini almak amacıyla tüm illerde uygulanmaya konulan ‘Narko Rehber Projesi’ kapsamında Adıyaman’da uyuşturucu ile mücadele anlatıldı.

Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren kurslarda eğitim gören kursiyerlere uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgi veren Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sürdürülen proje çerçevesinde, yerel yönetimlerin uyuşturucu ile mücadelede etkin kullanımının sağlanması ve toplumun uyuşturucu ile mücadelede farkındalığının artırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Bu kapsamda Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren Fatih ve Siteler Mahallelerindeki Kadın ve Gençlik Merkezleri ile TOGEM bünyesindeki kurslarda görev yapan usta öğretici ve yetişkin kursiyerlere, uyuşturucu ile mücadeleye katkı sağlamaları amacıyla, ‘uyuşturucu ile mücadelenin önemi’, ‘uyuşturucu maddelerin topluma verdiği zararlar’ ve ‘bağımlı şahısların topluma kazandırılması’ konularında bilgilendirme yapıldı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Mehmet Kılboz tarafından gerçekleştirilen seminer, eğitim ve toplantıların devam edeceği açıklandı.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler