Kahramanmaraş'ta gölete giren Mustafa Bayazıt boğuldu

Kahramanmaraş'ta gölete giren Mustafa Bayazıt boğuldu

Kahramanmaraş'ta arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla gölete giren Mustafa Bayazıt boğularak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla gölete giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Gölette boğulan gencin iki ay önce askerden terhis olduğu öğrenildi.

Olay, öğle saatlerinde Onikişubat ilçesine bağlı Karbasan Mahallesi Körsulu Deresi mevkisindeki Sır Barajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerden bir süre önce dönen Mustafa Bayazıt (22), serinlemek için arkadaşlarıyla gittiği barajda gölete girdi.

Bir süre sonra Bayazıt, gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Su Altı ve Üstü Arama Kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu gölette kaybolan Bayazıt’ın cansız bedeni 5 metre derinlikte sudan çıkarıldı.

Bayazıt'ın cenazesi otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadesine göre, 15-16 yaşlarında üç arkadaşıyla baraja gelen Mustafa Bayazıt’ın serinlemek amacıyla girdiği suda çırpınmaya başlayınca arkadaşları tarafından kurtarılmaya çalışıldığı, ancak kendisinden küçük yaştaki gençlerin gösterdiği çabanın yeterli olmadığı belirtildi.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.