Kahta esnafından Siyer Sınavı için örnek davranış

Kahta esnafından Siyer Sınavı için örnek davranış

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafında Türkiye genelinde yapılacak Siyer Sınavına hazırlanmak için Kahta'daki bazı esnaflar iş aralarında buldukları her fırsatı değerlendiriyor.

Kahta'da fırıncılık mesleğini icra eden Murat Yürekli ve İsmail Bozkurt yoğun iş temposu arasında, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafında Türkiye genelinde yapılacak Siyer Sınavına hazırlanmak için en ufak zamanı ihmal etmiyorlar.

Yürekli ve Bozkurt, fırında çalışırlarken iş aralarında en kısa zamanı bile değerlendirerek, sınava hazırlık kitabını tezgah başında bile okumayı ihmal etmiyorlar.

Siyer sınavı hakkında görüşlerini aldığımız İsmail Bozkurt ve Murat Yürekli ''Biz Peygamber Efendimizin hayatını bütün hayatımıza uygulamalıyız. Bugün batıl kendi emellerine ulaşmak her türlü melaneti yapıyor ve toplumun temelini esas alarak televizyonlarda gayr-i ahlaki diziler ve yayınlarla beyinleri işgal ediyor. Bunun önüne geçmek için Peygamber Efendimizi örnek almalıyız ve gelecek nesillere bunu aktarmalıyız. Bu çalışmalarından dolayı Peygamber Sevdalıları Platformu'na teşekkür ediyoruz Allah' onlardan razı olsun. '' şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.