Kahta HÜDA PAR'dan AK Parti'ye bayram ziyareti

Kahta HÜDA PAR'dan AK Parti'ye bayram ziyareti

HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi ve beraberindeki heyet, AK Parti İlçe Başkanlığına giderek bayram ziyaretinde bulundu.

Heyeti, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel karşıladı. Akel, "Böyle bir ziyarette bulunmanız bizi çok sevindirdi. Toplumsal anlamda birlik ve beraberlik olması Kahta'nın yararına olacaktır. Bizde kin ve nefret asla olmadı olmaz da. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi de konuşmasında şunları söyledi: " İslam’ı referans alan bir parti olmamız münasebetiyle toplumun birlik olma günleri olan bayramları her kesimin ve kurumların partilerin bir birleriyle dayanışma içinde kutlamaları toplumun huzuru için bir gerekliliktir her kesimin doğrularını destekleyen ve yanlışlarını da kendi partimizde olsa bile eleştiren bir parti olduğumuzu dile getiriyoruz."

FETÖ'yü üst makamlara defalarca uyardıklarını söyleyen Elçi, "FETÖ konusunda üst makamları defalarca uyarmıştık bunların asıl amacının emperyalizme olduğunu anlattık fakat bunları dile getirmemize rağmen kimse anlamadı. 15 Temmuz ihanet kalkışması yaşanana kadar parti irade kurulumuza gelen ve arayarak ne kadar haklı olduğumuzu dile getiren birçok partili ve idareci oldu biz haklı çıkmak için mücadele eden değil adaletin ve hakkın hakkıyla halka ulaştırılması için mücadele veren bir partiyiz." ifadelerini kullandı.

 "Paralel yapı mağdurları tekrar yargılanmalı"

Paralel yapı mağdurlarının tekrardan yargılanmaları gerektiğini belirten Elçi, "FETÖ mağdurlarının da Dink, Ergenekon, KCK, davaları gibi tekrardan yargılanmaları için gündeme getirilmesi ve hükümetin bu konuda bir an evvel çözüm bulması gerekir. ‘’ şeklinde konuştu

"Fetö ile mücadele ederken kin ile değil akıl ile hareket edilmelidir"

"FETÖ ile mücadele ederken kin ile değil akıl ile hareket edilmelidir" diyen Elçi, son olarak şunları kaydetti: "Başkasına olan kininiz sizi adaletsizliğe sevk etmesin öyle görünüyor ki oturduğu makamı kötüye kullanacak başka insanların olabileceğini verilen isim listelerinin titizlikle araştırılması gerektiğini ve haksız yere işten atılmaların önün kesilmesi gerekir." (Ömer Faruk Aydın- İLKHA) 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.