Kâhta şehirlerarası otogarının camları tehlike saçıyor

Kâhta şehirlerarası otogarının camları tehlike saçıyor

Yapımı 2013 yılının Ekim ayında tamamlanan Kâhta şehirlerarası otogarı aradan geçen kısa sürede camlarının dökülüyor olmasına tepki gösteren esnaf tehlike saçan camlarının biran önce değiştirilmesi istedi.

Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde sıcaklıkların da gelmesiyle beraber şehirlerarası otogarındaki camların sıcaktan patlaması bina civarında bulunan insanlar için tehlike saçmaya sebep oluyor.

Aşırı sıcaklıktan dolayı patlayan camların yüksekten aşağı düştüğünü belirten vatandaşlar, defalarca şikâyet etmelerine rağmen önlem alınmamış olmasına tepki gösteriyor.

Geçtiğimiz yıllarda da aynı sıkıntının yaşandığını belirten otogar esnafı, “Geçtiğimiz yıl yine tüm uyarılara rağmen önlemi alınmayan bu camlardan bir parça birisinin üzerine düştü kollarını yaraladı. Tüm bu yaşananlara rağmen halen önlem alınmadı.” şeklinde konuştu.

Otogarda kantin işleten Haci Menekşe ise, halkın bu camların altından geçtiğini ve geçiş sırasında bu camların her an düşme ihtimalinin olduğunu belirterek, yaşanan tehlikeye dikkat çekti.

 “Sıcaktan camların altında duramıyoruz.”

Adıyaman-Kâhta arası yolcu taşımacılığı yapan firmaların şoförleri ise sıcaktan camların altında duramadıklarını belirterek, “Terden sırılsıklam oluyoruz. Her gün elbiselerimizi değiştiriyoruz. Ya bu camlar değiştirilsin ya da ya da başka bir yöntem uygulansın.” şeklinde konuştu.

Otogarda bulunan vatandaşlardan Abdulbaki Çavuş ise otogarın tek sıkıntısının camların olmadığını, bunun yanında düzeltilmeyen birçok sıkıntısının olduğunu belirterek, “Buranın güvenliği başta olmak üzere kamera sistemi, havalandırma sistemi gibi daha birçok şeyi eksik.” dedi. (Aydın Evren - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.