Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Mardin’de

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Mardin’de

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sayın Barış Yeniçeri, Mardin’de DİKA Genel Merkezini ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, genel merkezi Mardin’de bulunan Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) faaliyetlerini ve destek verilen başarılı projeleri yerinde incelemek üzere kente geldi.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile bir araya gelen Genel Müdür Yeniçeri, yatırım çalışmaları ve destek verilen projeler hakkında bilgi aldı.

DİKA’da ziyaretini değerlendiren Genel Müdür Yeniçeri, ülkedeki yeni yönetim sistemiyle birlikte, Kalkınma Bakanlığı'nın kaldırılarak Sanayi Bakanlığı'na bağlanmasının ardından yeni kurulan Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü olarak göreve geldiklerini söyledi.

Yeniçeri, "Türkiye genelinde bizlere bağlı olan 26 kalkınma ajansının 81 ilde gerçekleştirdikleri faaliyetleri sahaya inerek gözlemlemek istiyoruz. Bu amaçla bugün Dicle Kalkınma Ajansını da yakından tanımak, kendileriyle fikir alışverişinde bulunup geleceğe yönelik olarak neler yapabileceğimizi istişare etmek istedik. Bu ve benzeri ziyaretler neticesinde elde edeceğimiz çıktılar doğrultusunda geleceğimizi inşa etmek bizlere ışık tutacaktır." dedi.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ise ziyaretlerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sayın Barış Yeniçeri’ye teşekkür etti.

Altındağ, "Dicle Kalkınma Ajansı olarak Genel Müdürümüzü Mardin'de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Kendilerinin bu ziyareti ajansımızı daha yakından tanımaları için bizler için bir fırsat olmuştur. Kendimizi tanıtmak ve ifade etmek adına, olumlu ve olumsuz ne varsa ortaya koymak, taleplerimizi en yetkili mercilere iletmek için büyük bir değere sahiptir. Genel Müdürümüzün bizlere gerçekleştirdikleri ziyaret inşallah yararlı sonuçlar doğuracak, hem ajansımıza hem de bölgemize katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

Daha sonra ajans personeliyle bir araya gelen Genel Müdür Yeniçeri, tüm çalışanlarla geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Ajansın dört ilde faaliyet gösteren yatırım destek ofisi personelinin de hazır bulunduğu toplantıda, her çalışanın ayrı ayrı görüşünü alarak kendileriyle yakından ilgilendi. Tüm personelin duygu, düşünce, dilek ve önerilerini dinleyerek not eden Yeniçeri, çalışanların ifade ettikleri görüşlere ne kadar önem verdiğini ortaya koydu.

Personel toplantısının ardından ajansın destek vermiş olduğu başarılı projeler yerinde incelendi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.